Kuntavaalien tulos 2021

Sain vaaleissa 58 ääntä. Olin perussuomalaisten listan keskikastia. Kiitos kaikille, jotka minua äänestivät. Teitte oikean ratkaisun.

Oma tavoitteeni oli saada 100 ääntä. Se jäi saavuttamatta, mikä oli pettymys. Kuitenkin, niihin 58 ääneen kuulunee myös sellaisia, jotka olisivat äänestäneet jotain muuta puoluetta, mikäli minä en olisi ollut ehdolla. Sen takia minä ehdolla olinkin.

Hyvä että päästiin eteenpäin, vaikka olisikin ollut kivaa päästä vielä enemmän eteenpäin.

Kaikilla poliittisilla toimijoilla ja ryhmittymillä on olemassa taso, jota alemmas ei voi enää vajota, sekä taso, jota ei voi ylittää. Nämä tasot ovat 0% ja 100%. Yhtäkään varmaa ääntä ei ole, eikä myöskään yhtään toivotonta.

Ehkä tapaamme vaalikentillä vielä joskus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *